Skip to main content

Σε άνοδο και πάλι η θερμοκρασία - Έως 34 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες, κυρίως στα γύρω ορεινά.

Γενικά αίθριος προβλέπεται να είναι ο καιρός την Παρασκευή. Πρόσκαιρες μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στα ηπειρωτικά, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη, τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται καλοκαιρία. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες, κυρίως στα ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και στην Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά τοπικά έως 35 βαθμούς (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 μποφόρ (σημ: το πρωί θα είναι βοριάδες, έως 4 μποφόρ). Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.