Skip to main content

Σε δίλημμα ο Ότο

Μία ημέρα πριν το μεγάλο αγώνα της Εθνικής μας στο Ντόνετσκ, ο ομοσπονδιακός προπονητής βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με το ποιος θα αναλάβει το μαρκάρισμα του Σεφτσένκο.
Αβραάμ Παπαδόπουλος ή Σωκράτης Παπασταθόπουλος; Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι για το μαρκάρισμα του Αντρέι Σεφτσένκο στο αυριανό παιχνίδι της Ελλάδας με την Ουκρανία στο Ντόνετσκ, για την είσοδο στην τελική φάση του Μουντιάλ του επόμενου καλοκαιριού.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ότο Ρεχάγκελ είχε εκφράσει την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει στη βασική εντεκάδα τον αμυντικό του Ολυμπιακού, ωστόσο το γεγονός ότι δεν προπονήθηκε στην τελευταία προπόνηση στην Ελλάδα αναγκάζει τον Γερμανό τεχνικό να στραφεί στη λύση του ποδοσφαιριστή της Τζένοα.

Ο Παπαδόπουλος αναμένεται να συμμετέχει κανονικά στη σημερινή απογευματινή προπόνηση επί ουκρανικού εδάφους και θα ξεκαθαριστεί ποιος θα αναλάβει το δύσκολο έργο του μαρκαρίσματος του φορ της Ντιναμό Κιέβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη ο Ότο Ρεχάγκελ θα συμπληρώσει 100 παιχνίδια στον πάγκο της Εθνικής ομάδας και θέλει να συνδυάσει αυτό το γεγονός με την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2010.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ είναι οι: Σηφάκης, Χαλκιάς, Τζόρβας, Βύντρα, Μόρας, Κυργιάκος, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τζιόλης, Μάκος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Νίνης, Χαριστέας, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος και Τζαβέλλας.

Για την πρωτιά οι Ελπίδες

Με στόχο τη διατήρηση της πρώτης θέσης του ομίλου ταξιδεύει η Εθνική ομάδα Ελπίδων στην Πορτογαλία, όπου αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:15 την αντίστοιχη ομάδα της χώρας.