Skip to main content

Προϊόντα της Regina Foods στο Burj Al Arab και στο Nammos στο Ντουμπάι

Τα προϊόντα της REGINA FOODS σε δύο από τους διασημότερους παγκοσμίως προορισμούς διακοπών, διαμονής και διασκέδασης, στο Burj Al Arab και στο Nammos.

Την επιτυχημένη παρουσία της REGINA FOODS Κουραντίδης Νικόλαος στην έκθεση τροφίμων Gulfood 2020 επιβεβαίωσε η είσοδος των προϊόντων της εταιρείας μελιού και μαρμελάδων σε δύο από τους διασημότερους παγκοσμίως προορισμούς διακοπών, διαμονής και διασκέδασης: Του υπερπολυτελούς Ξενοδοχείου “BURJ AL ARAB” το οποίο μάλιστα είναι το μοναδικό επτά αστέρων στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, καθώς και του επίσης πιο hot στον κόσμο Bar Restaurant- Beach Club, του “NAMMOS” στο Ντουμπάι.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία της παρουσίας για το μέλι ΚΥΨΕΛΗ και τις μαρμέλαδες FRULITA της REGINA FOODS, έρχεται ως επιστέγασμα των πολύχρονων προσπαθειών της εταιρίας για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε κορυφαία, δημοφιλή σημεία του πλανήτη.

Μ’ αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία να γίνουν διάσημες κι αναγνωρίσιμες παγκοσμίως, οι υπέροχες ελληνικές γεύσεις και η υψηλή ποιότητά των προϊόντων της REGINA.

Ο εξαγωγικός προσανατολισμός της REGINA FOODS, η διαρκής κι επίμονη στήριξη στα Ελληνικά προϊόντα, η ετήσια συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και η συνεχόμενη προώθηση τους, απέδωσαν τα μέγιστα.

Απόλυτη απόδειξη η επιτυχία της κατανάλωσης πλέον του Ελληνικού μελιού ΚΥΨΕΛΗ και των μαρμελάδων FRULITA στο “BURJ AL ARAB” 7* Hotel και του “NAMMOS” Bar-Restaurant – Beach Club Dubai.