Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η «ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»

Τα δύο συνέδρια διεξήχθησαν την Τετάρτη 31 Μαρτίου και την εταιρεία εκπροσώπησαν η διευθύντρια Προμήθειας Ενέργειας και Product Marketing Manager

Σε δύο συνέδρια του ενεργειακού κλάδου συμμετείχε την Τετάρτη ως opinion leader στα θέματα της αγοράς το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Συγκεκριμένα η κ. Ζαΐρα Τριβυζά, διευθύντρια Προμήθειας Ενέργειας και Ρυθμιστικών Θεμάτων της εταιρείας συμμετείχε στο 2ο Power & Gas Supply Forum που διοργάνωσε το Energypress.gr.

Βασικός άξονας του συνεδρίου ήταν το νέο τοπίο στην ελληνική αγορά ενέργειας από την εφαρμογή του target model και η διερεύνηση των όρων υπό τους οποίους καλούνται να δραστηριοποιηθούν στο νέο περιβάλλον οι εταιρείες παραγωγής, εμπορίας και προμήθειας ρεύματος και αερίου.

Στο Forum συμμετείχε το σύνολο των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων ενέργειας όπως ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκας, οι φορείς διανομής, διαχείρισης, εποπτείας φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και η πλειοψηφία των προμηθευτών ενέργειας.

Η κ. Τριβυζά με παρέμβαση της στην 3η ενότητα με θεματική «Ρυθμιστικά και λειτουργικά προβλήματα στην αγορά ρεύματος και αερίου – Πόσο απέχουμε από μια πλήρως απελευθερωμένη και ανταγωνιστική αγορά;», τόνισε τη σημασία καθορισμού του χρονοδιαγράμματος των «έξυπνων» μετρητών καθώς αφορούν το μέλλον του χώρου στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Την ίδια μέρα ο κ. Άρης Γραμματικόπουλος Product Marketing Manager μίλησε στο 1ο online Electric & Micro Mobility Forum που διοργάνωσε η εταιρεία Smart Press & το GetElectric.gr και συγκεκριμένα συμμετείχε στην 3η ενότητα: Ενέργεια- Τα τρία «Π» – Που, πως, πότε.

Ο κ. Γραμματικόπουλος παρουσίασε «τo πως το Φυσικό Αέριο ανοίγει το δρόμο στην ηλεκτροκίνηση, τονίζοντας ότι είναι ένα νέο οικοσύστημα που θα συζητάμε για χρόνια και  πρέπει να τεθούν σωστά οι βάσεις». Η εταιρεία σχεδιάζει πρωτοποριακές υπηρεσίες και ενισχύει το δίκτυο υποδομών στον τομέα αυτό σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και μεγάλες αλυσίδες λιανικής , γεγονός που υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ακολουθεί τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά ενέργειας και συμμετέχει στα σημαντικότερα συνέδρια της χώρας, μοιράζοντας την τεχνογνωσία του και εμπνέοντας με τον σταθερό προσανατολισμό του στην καινοτομία, την ενεργειακή αποδοτικότητα και την ηλεκτροκίνηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ