Skip to main content

Σε δομές του ΚΕΘΕΑ αύριο αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης θα επισκεφθεί αύριο δομές του ΚΕΘΕΑ στο Κατάστημα Κράτησης Διαβατών και στη Σίνδο - Εκδήλωση το απόγευμα.

Τη δομή «Προμηθέας» του ΚΕΘΕΑ στο Κατάστημα Κράτησης Διαβατών και στη συνέχεια τις δομές του ΚΕΘΕΑ "Σχήμα και Χρώμα" και "Ιθάκη" στη Σίνδο θα επισκεφθεί αύριο, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια των δράσεων του κόμματος για να αποτραπεί η κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ που προωθεί η κυβέρνηση.

Στην αντιπροσωπεία θα μετέχουν ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης, οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης, Χρήστος Γιαννούλης και Κατερίνα Νοτοπούλου και Β΄ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη. Επίσης ο Τάσος Τρελόπουλος, μέλος της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης και συντονιστής στο τμήμα Δικαιωμάτων και η Αναστασία Γαϊταρτζή, μέλος της γραμματείας της Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης και στελέχη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση "Ενώνουμε τη φωνή μας υπέρ του ΚΕΘΕΑ" στον Πολυχώρο Ένεκεν (Προξένου Κορομηλά 37, Θεσσαλονίκη).

Το πρόγραμμα:

09.00: Κατάστημα Κράτησης Διαβατών - Επίσκεψη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και στη δομή "Προμηθέας" του ΚΕΘΕΑ

11.30: Επίσκεψη στις δομές του ΚΕΘΕΑ "Σχήμα και Χρώμα" και "Ιθάκη" στη Σίνδο

19.00: Εκδήλωση "Ενώνουμε τη φωνή μας υπέρ του ΚΕΘΕΑ" - Πολυχώρος Ένεκεν

Ομιλίες

Κώστας Αρβανίτης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Αντιπρόεδρος ΚΕΘΕΑ

Φαίδων Καλοτεράκης, ειδικός βοηθός Διευθυντή ΚΕΘΕΑ

Κική Ευστρατουδάκη, Πρόεδρος Συλλόγου Οικογένειας και Φίλων ΚΕΘΕΑ "Ιθάκη"

Μέλος προγράμματος ΚΕΘΕΑ