Skip to main content

Σε εφαρμογή ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έκλεισε με θετικό πρόσημο τη χρονιά και παράλληλα σηματοδοτεί τις εξελίξεις στην ομάδα για τη νέα σεζόν. «Mea Culpa» από τη διοίκηση. Διορθώνονται τα κακώς κείμενα. Από
Η νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έκλεισε με θετικό πρόσημο τη χρονιά και παράλληλα σηματοδοτεί τις εξελίξεις στην ομάδα για τη νέα σεζόν. «Mea Culpa» από τη διοίκηση. Διορθώνονται τα κακώς κείμενα. Από σήμερα θα τεθεί σε εφαρμογή ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ομάδα του Άρη εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Παρέδωσε» τη λίστα
Οι προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ, είναι δεδομένες και παράλληλα «κρυφές» για τον Άρη. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ παρέδωσε χθες στη διοίκηση της ομάδας τις τελικές του προτάσεις και πλέον αυτό που είναι και το αναμενόμενο είναι να δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις γύρω από την ομάδα. Ο στόχος είναι ένας και αδιαίρετος για τους Θεσσαλονικείς. Η ομάδα να εμφανιστεί ανταγωνιστική και έτοιμη για την υπέρβαση τη νέα σεζόν.
Η εκτίμηση της κατάστασης είναι ότι η χρονιά ναι μεν τελείωσε καλά για την ομάδα όμως θα μπορούσε να πάει και καλύτερα. Με λίγα λόγια όπως προαναφέραμε η νέα σεζόν θα αποτελέσει εφαλτήριο τόσο για τη διοίκηση όσο και για τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Πρόσωπα και καταστάσεις θα κριθούν με γνώμονα το αποτέλεσμα. Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Κούπερ θα είναι ο απόλυτος κυριάρχος εντός αγωνιστικού χώρου και θα έχει τα πρωτοκαθεδρία στην οποιαδήποτε κίνηση.

Οι αποδεσμεύσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος τεχνικός έχει εισηγηθεί ήδη την απομάκρυνση από 7 έως 10 παικτών. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και 2-3 βασικοί ωστόσο το «αγκάθι» είναι τα συμβόλαια με τα οποία δεσμεύονται οι εν λόγω.

Προσθήκες ποιότητας
Την απόκτηση πέντε με έξι «ενδεκαδάτων» παικτών επιθυμεί ο Κούπερ. Ο ίδιος γνωρίζει πως έχουν να κάνουν τα πράγματα και έχει κάνει ήδη τις αξιολογήσεις του για το προσεχές διάστημα. Επιβεβλημένο και δεδομένο στοιχείο για τον Λατίνο κόουτς είναι η απόκτηση ενός στόπερ πέραν του Νίκου Λαζαρίδη που θεωρείται παίκτης του Άρη. Από κει και πέρα, θα προσεχθούν ιδιαιτέρα οι περιπτώσεις ενός αριστερού μπακ, ενός ανασταλτικού μέσου, ενός αριστερού χαφ αλλά και ενός φορ περιοχής.

Πάγκος και τέρμα
Ο Κούπερ θέλει να στελεχωθεί και ο πάγκος της ομάδας, ώστε να έχει κρυφούς άσους στο μανίκι του. Επιπρόσθετα, η απόκτηση ενός ή δύο γκολκίπερ που θα πλαισιώσουν τον πάντα βασικό Μιχάλη Σηφάκη είναι στα σχέδια του.

Τελειώνει ο Φερνάντες
Στην έξοδο φαίνεται πως είναι ο Ντάριο Φερνάντες. Ο Έκτορ Κούπερ δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα που επέδειξε ο τέως άσος του Πανιωνίου κυρίως στο τελευταίο δίμηνο και έτσι όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στο χέρι της Φούλαμ για Έντι Τζόνσον
Τον θέλει. Ο Έκτορ Κούπερ είναι ευχαριστημένος από τον Έντι Τζόνσον και επιθυμεί την παραμονή του. Η περίπτωση του Αμερικανού στράικερ είναι περίπλοκη. Κι αυτό διότι ο δανεισμός του φορ της Φούλαμ έληξε και η ρήτρα αγοράς του ανέρχεται στα 1,2 εκατ.ευρώ ποσό που δεδομένα ο Άρης δεν μπορεί να υπερκεράσει και να καλύψει. Έτσι όπως όλα δείχνουν οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία πρωτίστως με την ομάδα για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Αμερικανός στην συμπρωτεύουσα.