Skip to main content

Σε έκθεση στην Ουκρανία παραγωγοί παρθένου ελαιόλαδου από τη Χαλκιδική

Δέκα παραγωγοί παρθένου ελαιόλαδου Χαλκιδικής και συναφών ειδών θα συμμετέχουν σε έκθεση που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία μέσω του AgriTradeNet.

Με στόχο την αύξηση της παραγωγικής ικανότητας των τοπικών παραγωγών αλλά και τις δυνατότητές τους για γεωγραφική πιστοποίηση και αναγνώριση, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συμμετέχει ως συντονιστής εταίρος στο έργο AgriTradeNet - «Αύξηση των διασυνοριακών συνδέσεων για το εμπόριο και τον εκσυγχρονισμό στους γεωργικούς και συναφείς τομείς της Λεκάνης Μαύρης Θάλασσας».

Στο ίδιο έργο, του οποίου ηγείται ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν φορείς από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Μολδαβία, την Τουρκία και την Ουκρανία.

Στόχοι του AgriTradeNet είναι επιπλέον η δημιουργία δεσμών μεταξύ των επιχειρηματικών οργανώσεων στη Μαύρη Θάλασσα, καθώς και η διακρατική εμπορία γεωργικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο στο πλαίσιο του πακέτου εργασίας ΠΕ3 του παραπάνω έργου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί έκθεση στην Οδησσό της Ουκρανίας,στις 16 Μαΐου 2020, στην οποία θα συμμετέχουν 10 άτομα παραγωγοί παρθένου ελαιόλαδου Χαλκιδικής και συναφών ειδών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκηςέχει αναρτήσει σχετικές Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα του http://www.tradesupport.gr/, τόσο για τους Παραγωγούς, όσο και για τη διοργάνωση του ταξιδιού, για της ανάγκες της παραπάνω έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310547887, 2310538790, email: empsylth@otenet.gr.