Skip to main content

Σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο υποβλήθηκε ο Πελέ

«Ο όγκος αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που είχα αναφέρει την περασμένη εβδομάδα», ενημέρωσε ο θρύλος του ποδοσφαίρου στα social media.

Ο Πελέ ενημέρωσε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό και τον κρατάει εδώ και έξι ημέρες στο νοσοκομείο.

Ο μεγάλος θρύλος της Εθνικής Βραζιλίας και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Έντσο Αράντες ντο Νασιμέντο «Πελέ», υποβλήθηκε το Σάββατο (04/09) σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο παχύ έντερο, όπως επιβεβαίωσε κι ο ίδιος σε ποστ που ανέβασε στα social media τη Δευτέρα (06/09), ενώ νοσηλεύεται εδώ κι έξι μέρες σε νοσοκομείο.

«Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά και που επέτρεψαν στους δρ. Φάμπιο και δρ. Μιγκέλ να φροντίσουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που είχα αναφέρει την περασμένη εβδομάδα.

Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες στο πλάι σας. Θα αντιμετωπίσω την αναμέτρηση με χαμόγελο στο πρόσωπο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου».