Skip to main content

Σε επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα οι ειδικευόμενοι γιατροί του Νοσοκομείου Λάρισας

Απέχουν από γενικά καθήκοντα και εφημερίες, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου
Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από την ερχόμενη Δευτέρα και οι ειδικευόμενοι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, οι οποίοι προχωρούν σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας την εξόφληση από την πολιτεία των χρημάτων που τους οφείλονται για τις δεδουλευμένες εφημερίες από τον περασμένο Ιούλιο και μέχρι σήμερα.

Η απόφαση για την κινητοποίηση ελήφθη στο πλαίσιο συνέλευσης των ειδικευομένων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν.Λ. Οι γιατροί ξεκαθάρισαν ότι θα απέχουν όχι μόνο από τα γενικά τους καθήκοντα αλλά και από τις εφημερίες, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου και να οδηγήσει σε αναβολές κλινικών και χειρουργικών πράξεων και προγραμματισμένων εξετάσεων. Υπενθυμίζεται ότι σε επίσχεση εργασίας έχουν προχωρήσει από τη Δευτέρα και οι γιατροί, ειδικοί και ειδικευόμενοι, του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.