Skip to main content

Σε επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από τη Δευτέρα και οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου διεκδικώντας την εξόφληση των χρημάτων που τους οφείλει η πολιτεία για τις δεδουλευμένες εφημερίες των τελευτ
Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από τη Δευτέρα και οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου διεκδικώντας την εξόφληση των χρημάτων που τους οφείλει η πολιτεία για τις δεδουλευμένες εφημερίες των τελευταίων 3μηνών.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά ενώ θα αναβληθούν προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία και εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία.

 Οι γιατροί δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επανέλθουν στα τακτικά τους καθήκοντα μέχρι να εξοφληθούν για τις εφημερίες που πραγματοποίησαν  των εφημεριών που πραγματοποίησαν. Παράλληλα καταγγέλλουν την κυβέρνηση για πρωτοφανείς περικοπές στις αμοιβές τους αλλά και συνολική υποχρηματοδότηση του Ε.Σ.Υ. Υπενθυμίζεται, ότι σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται από την αρχή της εβδομάδας και οι γιατροί των δύο νοσοκομείων της Λάρισας. Οι γιατροί του Γ.Ν. Βόλου ζητούν την κατανόηση των πολιτών για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως θα υποστούν, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεών τους.