Skip to main content

Σε ετοιμότητα ο δήμος Θεσσαλονίκης για την παγωνιά-express

Η Διεύθυνσης Καθαριότητας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας είναι επί ποδός ώστε να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα.

Σε επιφυλακή τέθηκε ο μηχανισμός του δήμου Θεσσαλονίκης, εν όψει της νέας επιδείνωσης του καιρού με παγωνιά και χιόνια από το βράδυ της Τρίτης.

Η Διεύθυνσης Καθαριότητας και το τμήμα Πολιτικής Προστασίας είναι επί ποδός προκειμένου να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα που προκύψουν από την λίγων ημερών κακοκαιρία.

Η προσοχή στρέφεται περισσότερο στα βόρεια τμήματα του δήμου και ειδικότερα σε Άνω Πόλη, Τριανδρία και Τούμπα.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις αλατιέρες θα είναι σε επιφυλακή προκειμένου να επέμβουν εάν χρειαστεί. Παράλληλα, έχουν διανεμηθεί σακούλια με αλάτι στις εποπτείες  Καθαριότητας και στις κοινότητες.

Για αύριο οι μετεωρολόγοι αναμένουν άστατο καιρό με βροχές στα δυτικά και βόρεια και χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές.  

Συγκεκριμένα, όπως προβλέπει ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, η θερμοκρασία θα πέσει και άλλο τα επόμενα 24ωρα και συγκεκριμένα από το βράδυ της Τρίτης, οπότε θα ξεκινήσει «παγωνιά» express για σχεδόν 30 ώρες, πριν η θερμοκρασία αρχίσει να παρουσιάζει εκ νέου ανοδική πορεία (δείτε εδώ).