Skip to main content

Έφοδος σε αποθήκη με χιλιάδες μαϊμού κολώνιες στη Θεσσαλονίκη

Κοινή επιχείρηση της αστυνομίας και της δημοτικής αστυνομίας σε αποθήκη με απομιμητικά προϊόντα στην περιοχή του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί για την πάταξη του παρεμπορίου σε αποθήκη, στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, έχουν κατασχεθεί 11.720 «μαϊμού» κολώνιες, οι οποίες εντοπίστηκαν μέσα στο χώρο.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από την Διεύθυνση Ασφάλειας και Αστυνομίας καθώς και άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας.

Από το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες για τη συγκεκριμένη αποθήκη. Προηγήθηκε παρακολούθηση και έρευνα και σήμερα το πρωί οργανώθηκε η επιχείρηση.

«Από κοινού, στελέχη της Ελληνικής και της Δημοτικής Αστυνομίας κατάσχουν χιλιάδες απομιμητικές κολώνιες, επικίνδυνες για την δημόσια υγεία, οι οποίες και θα καταστραφούν», τόνισε στη Voria.gr ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Δαγκλής.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, γίνεται πράξη η απόφαση για χτύπημα του παρεμπορίου στην πηγή. «Δεν μένουμε στα λόγια. Θα χτυπάμε στις πηγές του προβλήματος και όχι μόνο στα σεντόνια σε λαϊκές και σε διάφορα άλλα σημεία της πόλης», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.