Skip to main content

Πορεία για τη Μακεδονία στο κέντρο - Συνθήματα κατά Τσίπρα (video)

Διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα στον Λευκό Πύργο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα - Αποκλεισμένη η διέλευση προς την ΔΕΘ από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πολίτες με ελληνικές σημαίες και λάβαρα στα χέρια έχουν συγκεντρωθεί στον Λευκό Πύργο, διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Παλέ ντε Σπορ, στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, καθώς και συνθήματα για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ενώ εμβατήρια ακούγονται από μικροφωνική που έχει στηθεί στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και έχουν αποκλείσει τη διέλευση προς τη ΔΕΘ και το Παλέ, τόσο από την οδό Εθνικής Αμύνης, όσο και από το ύψος της Νικολάου Γερμανού και της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Την ίδια ώρα περίπου 60 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου είναι συγκεντρωμένα στην Καμάρα. Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πραγματοποιούν πορεία προς το κέντρο της πόλης με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Νίκης.