Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας των ΠΑΟΚτσήδων (video)

Οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» πραγματοποίησαν συλλαλητήριο στην Καμάρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενόψει και της Agrotica.

Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ που νωρίτερα το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί στην Καμάρα προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περνώντας από την πύλη της ΔΕΘ επί της Εθνικής Αμύνης, ομάδα οπαδών πέταξε κροτίδες και μπουκάλια νερού κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια συνέχισαν την πορεία. Κλούβες των ΜΑΤ απέκλεισαν την διέλευση προς τα ανατολικά επί της Λεωφόρου Στρατού στο ύψος του πύργου του ΟΤΕ, ενώ διμοιρίες βρέθηκαν παρατεταγμένες σε ετοιμότητα στη νότια πύλη της Έκθεσης.

Υπενθυμίζεται πως οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» αναπτύχθηκαν τόσο στην Καμάρα όσο και στην αρχή της πλατείας Ναυαρίνου αλλά και στον δρόμο και με συνθήματα και τρικάκια έβαλλαν κατά της κυβέρνησης και του Ολυμπιακού.

Οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί τάσσονται κατά της τροπολογίας που πέρασε εχθές κατά πλειοψηφία από τη Βουλή, με την οποία οι ΠΑΕ δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό αλλά με αφαίρεση βαθμών για φαινόμενα πολυϊδιοκτησίας, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο χαρίζεται το πρωτάθλημα στους Πειραιώτες.

Σημειώνεται πως το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε ενόψει των εγκαινίων της 28ης Agrotica στη ΔΕΘ παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.