Skip to main content

Σε Εξοχή και Χρυσούπολη τα μπλόκα των αγροτών

Σε δύο σημεία επικεντρώνουν τις κινητοποιήσεις τους αύριο (2-4μμ) οι αγρότες της Ανατ. Μακεδονίας: στο Τελωνείο Εξοχής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, οι αγρότες της Δράμας και στον κόμβο της Εγνατίας Ο
Σε προειδοποιητικό κλείσιμο δύο κομβικών οδικών σημείων προχωρούν αύριο (15/1) οι αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας, στους νομούς Δράμας και Καβάλας.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων για την ικανοποίηση σειράς χρονίων αιτημάτων τους, οι αγρότες του νομού Δράμας θα κλείσουν επί δίωρο (2-4μμ) τη μεθοριακή δίοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας, στο Τελωνείο Εξοχής, ενώ την ίδια ώρα οι αγρότες του νομού Καβάλας θα συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους στην Εγνατία Οδό (Καβάλας – Ξάνθης), αποκλείοντας τον κόμβο της Χρυσούπολης.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις που πήραν στις χθεσινές συνελεύσεις τους, το Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξουν αγροτικές κινητοποιήσεις, αλλά από τη Δευτέρα πιθανότατα οι αγρότες θα καταλήξουν σε επ’ αόριστον κλείσιμο δρόμων –εφόσον δεν υπάρξει ανταπόκριση από πλευράς της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνας Μπατζελή στα αιτήματά τους.