Skip to main content

Σε φυλακές στο Χονγκ Κονγκ η Ελληνίδα που συνελήφθη για ναρκωτικά

Το μοντέλο είχε εντοπιστεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ η δίκη της ορίστηκε για τις 7 Μαρτίου.

Σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για ενήλικες μεταφέρεται το μοντέλο από την Ελλάδα που συνελήφθη στο με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη είχε εντοπιστεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης, παραβιάζοντας έναν από τους αυστηρότερους νόμους της περιοχής του Χονγκ Κονγκ.

Η δίκη του νεαρού μοντέλου ορίστηκε για τις 7 Μαρτίου. Έως τότε, θα μεταφερθεί και θα παραμείνει σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κίνα.

«Είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση», παραδέχθηκε στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου. «Στην Ελλάδα, για αντίστοιχη περίπτωση εισαγωγής ναρκωτικών δεν έχει υπάρξει ποτέ αθωωτική απόφαση», επισήμανε ο ίδιος.

Στις 22 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της, η Ειρήνη Μ. γίνεται 20 χρονών και θα μεταφερθεί από τις φυλακές ανηλίκων σε άλλες φυλακές. Πριν δύο 24ωρα επικοινώνησε με τον δικηγόρο της και του μετέφερε την αγωνία της, καθώς η κατάστασή της θα αλλάξει άρδην προς το χειρότερο.