Skip to main content

Σε γειτονιές του δήμου για να ακούσει τα προβλήματα ο Κυριζίδης

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά» εμφανίζεται πιστός στον οδικό χάρτη της υποψηφιότητάς του, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο

Καθημερινές επισκέψεις σε γειτονιές ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης, προκειμένου να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των δημοτών.

«Τις καλύτερες ιδέες τις ακούω στις γειτονιές» δηλωσε ο Μάκης Κυριζίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά», ο οποίος εμφανίζεται πιστός στον οδικό χάρτη της υποψηφιότητάς του, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο και συνεχίζεται με συγκεκριμένες δράσεις.

Φιλοσοφία της προεκλογικής του καμπάνιας για τον δήμο, είναι... «Ήρθε η ώρα το λογικό και το αυτονόητο να κυριαρχήσει».

Ο κ. Κυριζίδης με στοχευμένες αναρτήσεις στα social media για τα πραγματικά προβλήματα δίνει το στίγμα του για το ύφος του προεκλογικού του αγώνα.

Στο πλαίσιο των ενεργειών του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά» είχε παραγγείλει και είναι ήδη έτοιμη σε συνεργασία με την εταιρεία Interview έρευνα για τα προβλήματα της πόλης.

Σύντομα πρόκειται να πραγματοποιηθεί και μια εκδήλωση με επιστήμονες και να αναζητηθούν οι λύσεις, πάνω στις οποίες θα σχεδιαστεί και το πρόγραμμα του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά».