Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΕ ΥΜΗΤΤΟ ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ-ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

Ο υφυπουργός θα πραγματοποιήσει αυτοψία των έργων απομάκρυνσης εύφλεκτης ύλης στις περιοχές αυτές καθώς και των εργασιών συντήρησης.

Σε Υμηττό και Ιπποκράτειο Πολιτεία θα μεταβεί αύριο (στις 07:30 και 08:30 αντίστοιχα), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου, καθώς και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΠΠ.

Ο υφυπουργός θα πραγματοποιήσει αυτοψία των έργων απομάκρυνσης εύφλεκτης ύλης που πραγματοποιούνται στις περιοχές αυτές, καθώς και των εργασιών συντήρησης δασικών δρόμων και τοποθέτησης υδατοδεξαμενών. Επιπλέον, ο κ. Χαρδαλιάς θα εποπτεύσει τις εργασίες διάνοιξης διόδου απομάκρυνσης και διαφυγής πολιτών στην οδό Απόλλωνος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία - μια απαραίτητη παρέμβαση πυροπροστασίας για την περιοχή που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η Επιχείρηση «Δρυάδες» υπό την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική θωράκιση της Αττικής, με εκτεταμένες παρεμβάσεις σε 18 περιοχές που παρουσιάζουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά επικινδυνότητας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ