Skip to main content

Σε υπαίθριο χώρο τα φετινά βραβεία Emmy λόγω μετάλλαξης Δέλτα

Με λιγότερους προσκεκλημένους και με θέσεις με κοινωνικές αποστάσεις θα πραγματοποιηθούν τα φετινά βραβεία Emmy λόγω της παραλλαγής Δέλτα

Καθώς η παραλλαγή «Δέλτα» της Covid-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται, η Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ προχωρά σε κάποιες αλλαγές στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy.

Η περσινή τελετή πραγματοποιήθηκε εικονικά και η φετινή επρόκειτο να σηματοδοτήσει την επιστροφή των Emmy στο παραδοσιακό οίκο τους, στο Microsoft Theater, αλλά τα σχέδια ματαιώνονται λόγω της πανδημίας.

Η τελετή απονομής των βραβείων που αναγνωρίζουν επιτεύγματα στο τηλεοπτικό τοπίο θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο, στο LA Live's Event Deck, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Microsoft Theater.

Σύμφωνα με το Variety, η Ακαδημία Τηλεόρασης θα περιορίσει επίσης τον αριθμό των προσκεκλημένων στην υπαίθρια τελετή, στην οποία θα υπάρχουν «θέσεις κοινού με κοινωνικές αποστάσεις».

«Μετά από συζητήσεις με τους ειδικούς υγείας και ασφάλειας της κομητείας του Λος Άντζελες και των διοργανωτών των εκδηλώσεων των Emmy, η Ακαδημία Τηλεόρασης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να περιορίσει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των υποψήφιων για βραβεία στην τελετή των Emmy Δημιουργικών Τεχνών στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου καθώς και στην 73η τελετή απονομής των Emmy, στις 19 Σεπτεμβρίου» αναφέρει η Ακαδημία σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από το Variety.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ