Skip to main content

Σε υψηλές θέσεις η αξιολόγηση των ΚΕΠ του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Στο ΚΕΠ των Αμπελοκήπων ξεναγήθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς από τον Λάζαρο Κυρίζογλου.

Στο ΚΕΠ Αμπελοκήπων του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ξεναγήθηκε από τον δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών Γιώργος Γεωργαντάς σήμερα το πρωί.

Η επίσκεψη του κ. Γεωργαντά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων στο δίκτυο των ΚΕΠ της χώρας, με στόχο τη δια ζώσης καταγραφή των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και τη χάραξη του οδικού χάρτη αναβάθμισης του θεσμού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος υποδέχθηκε τον υφυπουργό στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης όπου τον ενημέρωσε για τον ρόλο και τη στελέχωση των δύο ΚΕΠ του Δήμου και του παρέδωσε ενημερωτικό σημείωμα καθώς και σχετική με τη λειτουργία των ΚΕΠ επιστολή.

Από την μεριά του ο κ. Γεωργαντάς συνεχάρη τον Δήμαρχο για τη λειτουργία των ΚΕΠ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης τα οποία, ύστερα από ανεξάρτητη αξιολόγηση, έχουν λάβει υψηλές θέσεις σε διαφορετικούς τομείς εξυπηρέτησης των πολιτών ανάμεσα σε όλα ΚΕΠ της Ελλάδας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την οργάνωση και τη λειτουργία των ΚΕΠ του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης δηλώνοντας ότι ανταποκρίνεται πλήρως στο πλαίσιο του οράματος του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη σύγχρονη και αποτελεσματική λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών της χώρας και τον ενημέρωσε για τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις της κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ΚΕΠ Αμπελοκήπων, ο κ. Γεωργαντάς ενημερώθηκε για τη λειτουργία των Κέντρων από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο σε θέματα εξυπηρέτησης πολιτών κ. Νικόλαο Σουσλόγλου καθώς και την προϊσταμένη του ΚΕΠ κ. Αναστασία Κεχαγιά.