Skip to main content

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η υγεία του θρυλικού Πελέ

«Η ψυχολογία του είναι αρκετά εύθραυστη. Έκανε μία επέμβαση αρθροπλασίας και η αποκατάσταση του δεν ήταν η κατάλληλη», αποκάλυψε ο γιος του, Εντίνιο.

Λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του Πελέ έφερε στη δημοσιότητα ο γιος του, Εντίνιο σε συνέντευξή του στο «Globoesporte».

Σε αυτή επισημαίνει πως ο πατέρας του δεν είναι καθόλου καλά. Πριν από λίγους μήνες έκανε επέμβαση στον γοφό για να αποκατασταθεί ένα πρόβλημα που είχε αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό.

Έτσι έχει φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να περπατήσει και να χρειάζεται βοήθημα για να μπορέσει να κάνει έστω και λίγα βήματα. Αποφεύγει να βγει από το σπίτι λόγω του προβλήματος αυτού ενώ και η ψυχολογία του είναι επιβαρυμένη αρκετά φτάνοντάς σε σημείο κατάθλιψης.

«Η ψυχολογία του είναι αρκετά εύθραυστη. Έκανε μία επέμβαση αρθροπλασίας και η αποκατάσταση του δεν ήταν η κατάλληλη. Αυτό το πρόβλημα στην κίνηση του προκάλεσε ένα είδος κατάθλιψης. Σκεφτείτε το. Είναι ο Βασιλιάς. Πάντα ήταν μία επιβλητική φιγούρα και σήμερα δεν μπορεί να περπατήσει φυσιολογικά. Είναι σαν θηρίο στο κλουβί», ήταν κάποια από τα λόγια του.