Skip to main content

Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Γραμμένου με τον πρόεδρο της UEFA

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ συζήτησε σήμερα με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν στη Νιόν για τις τελευταίες εξελίξεις στον ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα, στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Νιόν της Ελβετίας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ, στη διάρκειά της συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος Τσέφεριν εξεδήλωσε την πρόθεσή του να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη χώρα μας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον κ. Τσέφεριν ο κ. Γραμμένος, συνοδευόμενος από τον Ταμία της ΕΠΟ κ. Περικλή Λασκαράκη και το Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση και συνεργασία επί πολλών θεμάτων με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση και πρόοδο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, μέσω της συνέχισης της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών βάσει των συμφωνηθέντων με την FIFA και την UEFA.