Skip to main content

Σε καραντίνα η Σχολή Ευελπίδων - Πληροφορίες για 17 κρούσματα κορωνοϊού

Tην Τρίτη ανακοινώθηκε πως η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μπαίνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Συναγερμός σήμανσε στις Ένοπλες Δυνάμεις, μετά τον εντοπισμό 17 κρουσμάτων στη Σχολή Ευελπίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το skai.gr, την Τρίτη ανακοινώθηκε πως η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων μπαίνει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Η γυμναστική σε ανοιχτούς χώρους έχει ήδη απαγορευτεί καθώς και η χρήση του γυμναστηρίου. Απορρόφτηκε το αίτημα που προτάθηκε για εκκένωση της σχολής και οι Ευέλπιδες να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή εκπαίδευση από το σπίτι μέσω e-learning, καθώς προτιμήθηκε η εκπαίδευση στα τμήματα απουσία των καθηγητών.

Σε «κόκκινο συναγερμό» βρίσκεται η Αττική, ενώ στο πορτοκαλί αναμένεται να μπει στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και η Θεσσαλονίκη, ανεβαίνοντας στο επίπεδο 3 μετά και τα τελευταία αυξημένα κρούσματα που καταγράφονται στην πόλη.

Την Τρίτη ανακοινώθηκαν 667 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα 667 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 88 συνδέονται με γνωστές συρροές και 45 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 26.469, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.