Skip to main content

Πένθος σε Λάρισα και Πολεμική Αεροπορία για την αεροπορική τραγωδία

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 43χρονου επιχειρηματία Διονύση Τσεκούρα. Πένθος και στην Πολεμική Αεροπορία για τον χαμό του αξιωματικού Νίκου Γρηγορίου.

Στην τελευταία του κατοικία συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι τον 43χρονο επιχειρηματία της Λάρισας, Διονύση Τσεκούρα, που έχασε την ζωή του μαζί με τον 34χρονο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας Νίκο Γρηγορίου, όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην περιοχή των Πλατανουλίων, 15 χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε σε κλίμα οδύνης το απόγευμα της Πέμπτης στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα.

Ο Διονύσης Τσεκούρας, μεγαλωμένος στην Αμφιλοχία, ήταν ο γενικός αντιπρόσωπος εταιρείας καφέ στη Θεσσαλία.

Αρκετά γνωστός στη Λάρισα, ο επιχειρηματίας πατέρας δύο παιδιών, αφιέρωνε τον ελεύθερο χρόνο του στη μεγάλη του αγάπη: στους αιθέρες.

Πένθος και στην Πολεμική Αεροπορία για τον χαμό του Νίκου Γρηγορίου.

Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.

Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και στη συνέχεια έλαβε άδεια.

Κατά τραγική συγκυρία, η σύντροφος του 34χρονου πιλότου έμαθε για το δυστύχημα ενώ βρισκόταν σε εφημερία στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η κοπέλα είναι οφθαλμίατρος και έμαθε για το δυστύχημα στη Λάρισα, όταν το νοσοκομείο ετέθη σε επιφυλακή για να υποδεχθεί τους χειριστές του μικρού αεροσκάφους πριν ακόμη γίνει γνωστή η τραγική κατάληξη των ερευνών.