Skip to main content

Σε κλίμα οδύνης και παρουσία Τσίπρα το αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Το φέρετρο με τη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλου είναι σκεπασμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού - Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Πολιτικοί, άνθρωποι του αθλητικού και επιχειρηματικού χώρου, συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 μ.μ. στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρόντες είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, άνθρωποι του αθλητισμού, επιχειρηματίες και πολύς κόσμος, που είναι συγκεντρωμένος έξω από τη Μητρόπολη.



Φυσικά, εκεί είναι σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ και ανεψιό του εκλιπόντος Δημήτρη Γιαννακόπουλο, παλαίμαχοι άσοι του «τριφυλλιού», αλλά και εκπρόσωποι άλλων ομάδων.


Το φέρετρο με τη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλου είναι σκεπασμένο με τη σημαία του Παναθηναϊκού, όπως είχε ζητήσει και ο ίδιος όταν είχε πάρει το μικρόφωνο στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είχε πει «όταν πεθάνω, θέλω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού».

Τη στιγμή που η σορός του εκλιπόντος μεταφερόταν από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης στον κεντρικό ναό, το σύνθημα «Θανάση, σ' αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε» δονούσε την ατμόσφαιρα, όπως και το «Αθάνατος!».

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή της άφιξης του Βασίλη Σπανούλη στη Μητρόπολη, ο οποίος θέλησε να προσκυνήσει τη σορό του Θανάση Γιαννακόπουλου. Εκατοντάδες φίλοι του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν θερμά τον αρχηγό του μπασκετικού Ολυμπιακού.