Πέμπτη 15 Απριλίου 2021
x

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΔΥΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ (ΦΩΤΟ)

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Σήφη Βαλυράκη στο νεκροταφείο Παπάγου - Παρουσία παλιών στελεχών και φίλων τού στο ΠΑΣΟΚ

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης η κηδεία του Σήφη Βαλυράκη στο νεκροταφείο Παπάγου.

Η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, μαζί με τους δύο γιους τους είπαν το τελευταίο αντίο στον Σήφη Βαλυράκη.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσαν στελέχη του ΚΙΝΑΛ, η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Νίκος Παπανδρέου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

 

Ο Σήφης Βαλυράκης έχασε τη ζωή του την Κυριακή στο δυστύχημα με τη βάρκα του στον Ευβοϊκό.

Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι επρόκειτο για δυστύχημα, ενδεχομένως ο Σήφης Βαλυράκης να γλίστρισε ή και να λιποθύμησε με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα και να χτυπηθεί από την προπέλα της δικής του βάρκας.

Ωστόσο, μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο Σήφης Βαλυράκης είχε διαπληκτισμό με ένα ιδιοκτήτη ψαροκάϊκου ο οποίος έκανε δύο γύρους γύρω από τη βάρκα του Σήφη Βαλυράκη προκαλώντας κυματισμό. Ετσι, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο πρώην υπουργός να κατέληξε στη θάλασσα και να χτυπήθηκε από την προπέλα του δικού του σκάφους, ενδεχομένως και του άλλου που προκάλεσε τον κυματισμό.

Ο θάνατός του επήλθε από μοιραία χτυπήματα από την προπέλα στο κεφάλι. Η σύζυγός του μετά την εμφάνιση των μαρτύρων με επιστολή της στον υπουργό Ναυτιλίας έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του συζύγου της, ενώ έχει οριστεί πραγματογνώμονας για τις συνθήκες του δυστυχήματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ