Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
x

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΖΙΔΗ

Πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους πολιτικοί, αθλητές και καλλιτέχνες, έσπευσαν στον ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον «Πόντιο Γίγαντα»

Σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης τελέστηκε στον ΙΝ Αγίας Σοφίας η εξόδιος ακολουθία του Ολυμπιονίκη και επιχειρηματία Γιώργου Ποζίδη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Στην εκκλησία και στον προαύλιο χώρο επικράτησε πραγματικά το αδιαχώρητο από κόσμο. Υπό τους ήχους ποντιακής λύρας, πλήθος συγγενών και φίλων του εκλιπόντος, ανάμεσα τους πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητές και καλλιτέχνες, έσπευσαν στον ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον «Πόντιο Γίγαντα» ενώ το προαύλιο της εκκλησίας πλυμμύρισε από στεφάνια και λουλούδια. 

Στην κηδεία παρευρέθηκαν -μεταξύ άλλων- ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Κώστας Γκιουλέκας, η Βούλα Πατουλίδου, ο Αλέκος Τριανταφυλλίδης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Βουρλιώτης κ.ά.


 

 

Μετά την τελετή της ταφής, στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως του Κυρίου, η οικογένεια θα παραθέσει γεύμα για τους συγγενείς και τους φίλους στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης η οικογένεια θα διαθέσει λεωφορεία τα οποία θα βρίσκονται στον Ιερό Ναό.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές εις μνήμη του Γεωργίου Ποζίδη στα εξής ευαγή ιδρύματα:

1. Κιβωτός του Κόσμου (Τράπεζα Πειραιώς GR380172023000502303259870)
2. Μέλισσα Ορφανοτροφείο θηλέων, Τράπεζα Πειραιώς GR630110700006070040030484)

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ