Skip to main content

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ στην Καλλίφυτο Δράμας (vid)

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του και η αδερφή του.

Το στερνό «αντίο» είπαν οικογένεια και φίλοι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ σήμερα στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην Καλλίφυτο Δράμας.

Όπως αναφέρει ο Πρωινός Τύπος Δράμας, η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας. Πολύς ήταν ο κόσμος που θέλησε να αποχαιρετήσει τον Δραμινό δημοσιογράφο που έπεσε νεκρός ύστερα από δέκα σφαίρες που δέχθηκε έξω από το σπίτι το μεσημέρι της Παρασκευής, κάτι που δεν κατέστη δυνατό, λόγω των μέτρων που ισχύουν.

Τον Γιώργο Καραϊβάζ αποχαιρέτησαν η μητέρα του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό, καθώς και οι λοιποί στενοί συγγενείς

Η αδελφή του, απαρηγόρητη για τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Καραϊβάζ θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο μέσα από μήνυμά της στα social media που ραγίζει καρδιές: «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…».