Skip to main content

Σε κλοιό κινητοποιήσεων η Θεσσαλονίκη για την Πρωτομαγιά - Με προσωπικό ασφαλείας ο ΟΑΣΘ

Τα συνδικάτα έχουν ήδη ανακοινώσει ότι οι κινητοποιήσεις τους θα πραγματοποιηθούν κανονικά σήμερα - Τρία διαφορετικά καλέσματα στη Θεσσαλονίκη.

Σε κλοιό κινητοποιήσεων μπαίνει σήμερα η Θεσσαλονίκη σήμερα Πρωτομαγιά τιμώντας την ημέρα που είναι αφιερωμένη στους Εργάτες.

Στη Θεσσαλονίκη, οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι τρεις.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης έχει καλέσει σε συγκέντρωση έξω από το ΕΚΘ στις 10.30 ενώ θα ακολουθήσει πορεία.

Το ΠΑΜΕ και τα προσκείμενα σε αυτό συνδικάτα θα πραγματοποιήσει τη δική του συγκέντρωση στις 11.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Τέλος, η εξωκοινοβουλευτική αριστερά, αντιεξουσιαστές και αναρχικές συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση στις 11.00 στην Καμάρα.

Απεργία στον ΟΑΣΘ - Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Διαβάστε επίσης - Χωρίς λεωφορεία σήμερα Πρωτομαγιά η Θεσσαλονίκη - Με προσωπικό ασφαλείας τα δρομολόγια

Προβλήματα στις μετακινήσεις θα αντιμετωπίσουν, αύριο, Κυριακή 1η Μαΐου, οι πολίτες καθώς έχουν προκηρυχθεί απεργιακές κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΘ συμμετέχει με 24ωρη απεργία στις κινητοποιήσεις που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΕΚΘ. Οι λεωφορειακές γραμμές θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας.