Skip to main content

Σε Κρίστο Γκονζάλες και Τόμας Μουργκ στοχεύει ο ΠΑΟΚ (vids)

Ο Ισπανός επιθετικός και ο Αυστριακός μέσος είναι οι εκλεκτοί του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του ρόστερ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Τον 23χρονο Ισπανό επιθετικό Κρίστο Γκονζάλες που ανήκει στην Ουντινέζε και τον 25χρονο Αυστριακό της Ραπίντ Βιέννης, Τόμας Μουργκ, στοχεύει ο ΠΑΟΚ για ενίσχυση του ρόστερ του την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Ο Γκονζάλες αγωνίζεται στην επίθεση και ανήκει στην Ιταλική Ουντινέζε αλλά έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την μορφή δανεισμού στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, αποτελεί την επιλογή του ΠΑΟΚ για τη θεσή του φορ. Οι ιθύνοντες του δικεφάλου συζητούν με τον Ιταλικό σύλλογο σε μια προσπάθεια συμφωνίας για ετήσιο δανεισμό του.

Επίσης οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μπαίνουν δυνατά για την απόκτηση του Τόμας Μουργκ, της Ραπίντ Βιέννης. Ο 25χρονος Αυστριακός μέσος ξεκίνησε τη σεζόν με 2 γκολ και 3 ασίστ σε 7 παιχνίδια με την φανέλα των πράσινων στην Αυστρία, αποτελεί επιλογή των ασπρόμαυρων για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.  Την τελευταία διετία, ο Μουργκ μέτρησε 69 συμμετοχές με 16 γκολ και 22 ασίστ με τη φανέλα της Αυστριακής ομάδας.

Με τον χρόνο να πιέζει, ο ΠΑΟΚ φουλάρει για να προχωρήσει τις υποθέσεις εντός των ορίων της ημέρας, καθώς το βράδυ τελειώνει επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Ο Κρίστο Γκονζάλες:

Ο Τόμας Μουργκ: