Skip to main content

Σε λειτουργία και πάλι από τη Δευτέρα τα διόδια στο τμήμα Μαλιακός-Κλειδί

Ξεκινάει και η λειτουργία του νέου Σταθμού Διοδίων του Κλειδίου (Αιγίνιο), ενώ στο Σταθμό Διοδίων Πυργετού η διέλευση θα είναι ελεύθερη, έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στα Τέμπη.
Λειτουργούν ξανά από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου οι Σταθμοί Διοδίων του τμήματος Μαλιακός – Κλειδί του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, ενώ μπαίνει σε λειτουργία και ο νέος Σταθμός Διοδίων του Κλειδίου (Αιγίνιο). Σύμφωνα με την εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, στο Σταθμό Διοδίων Πυργετού η διέλευση θα είναι ελεύθερη για όλες τις κατηγορίες οχημάτων, έως ότου αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Στο Σταθμό Διοδίων Πελασγίας οι τιμές για όλες τις κατηγορίες οχημάτων παραμένουν σταθερές, ενώ στο Σταθμό Διοδίων Μοσχοχωρίου οι τιμές για όλες τις κατηγορίες οχημάτων μειώνονται σε: 1,30 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες, 1,90 για τα επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα, 4,80 ευρώ για φορτηγά με έως και 3 άξονες και σε 6,70 ευρώ για φορτηγά με τέσσερις άξονες και άνω.

Στο Σταθμό Διοδίων Λεπτοκαρυάς οι τιμές για όλες τις κατηγορίες οχημάτων μειώνονται σε: 0,80 ευρώ για μοτοσυκλέτες, 1,10 για τα επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα, 2,70  για φορτηγά με έως και 3 άξονες και σε 3,80 ευρώ για φορτηγά με τέσσερις άξονες και άνω.

Η μείωση οφείλεται στην έναρξη λειτουργίας του νέου Σταθμού Διοδίων Κλειδίου (Αιγινίου), όπου οι τιμές διαμορφώνονται σε 0,90 ευρώ, 1,20 ευρώ, 3,10 ευρώ και 4,30 ευρώ αντίστοιχα.