Skip to main content

Σε λιγότερο από 24 ώρες ο δεύτερος τυχερός του TESLA από το ΤΖΟΚΕΡ

Σε λιγότερο από 24 ώρες ο δεύτερος τυχερός του TESLA - Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή στο tzoker.gr έως απόψε το βράδυ

O χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανάδειξη του δεύτερου τυχερού που θα κερδίσει ένα TESLA μέσω του διαγωνισμού για τα 25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο, έχουν στη διάθεσή τους μόνο λίγες ώρες ακόμη, αφού η επόμενη κλήρωση για το TESLA θα διεξαχθεί αύριο. Σε αυτή θα πάρουν μέρος όσοι υποβάλλουν συμμετοχές μέχρι και απόψε το βράδυ.

Η συμμετοχή στην κλήρωση για τα αυτοκίνητα γίνεται δωρεάν, αφού δεν απαιτείται η κατάθεση δελτίου ΤΖΟΚΕΡ παρά μόνο μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, είτε μία επίσκεψη στο tzoker.gr.

Τρία ακόμη TESLA αναζητούν κάτοχο στις εβδομαδιαίες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων, το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει συνολικά 4 TESLA Model 3 σε 4 τυχερούς μέσα από ισάριθμες εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως και τις 14 Νοεμβρίου.

Η αυριανή κλήρωση θα μοιράσει το δεύτερο από τα συνολικά 4 TESLA που θα δοθούν από το παιχνίδι. Ο πρώτος μεγάλος νικητής αναδείχθηκε την περασμένη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον Γιάννη Γ., από το Περιστέρι, ο οποίος πήρε μέρος στον διαγωνισμό διαδικτυακά μέσω του tzoker.gr.