Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ!

Στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας, και παρουσία του ανοίχτηκε ο τάφος, όπου φέρεται να βρέθηκε τυλιγμένη σε νάιλον η σορός του 76χρονου.

Πληροφορίες ότι στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου της Δράμας βρέθηκε τελικά η κλεμμένη σορός του άνδρα που εξαφανίστηκε από νεκροταφείο στην Καβάλα μεταδίδει το newsit.gr.

Οι δράστες έσπασαν οικογενειακό τάφο και έθαψαν την σορό του άνδρα.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος.

Διαβάστε σχετικά Καβάλα: Συγγενείς θανόντος κατήγγειλαν κλοπή... νεκρού από τον τάφο

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπήρχαν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας, και παρουσία του ανοίχτηκε ο τάφος, όπου φέρεται να βρέθηκε τυλιγμένη σε νάιλον η σορός του 76χρονου.

Όλα ξεκίνησαν ότι η δεύτερη σύζυγος του άνδρα ανακάλυψε, λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της, ότι στο φέρετρο δεν ήταν εκείνος, αλλά άχυρα. Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.

Τα στοιχεία οδήγησαν έως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.

Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο, από το στενό συγγενικό κύκλο του 76χρονου και εξετάζει το ενδεχόμενο η σορός να μεταφέρθηκε στον συγκεκριμένο τάφο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ