Skip to main content

Σε νέο χώρο στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται η εταιρεία καλλυντικών Inglot

Συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην ελληνική και τοπική αγορά - Προσφέρει καλλυντικά ευρωπαϊκής κατασκευής, σε value for money τιμές.

Σε ένα νέο ανανεωμένο χώρο στη Θεσσαλονίκη μεταφέρεται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού η εταιρεία καλλυντικών Inglot, μετά την πρόσφατη αποχώρησή της από το κατάστημα της οδού Τσιμισκή, στο νούμερο 66.

Η Inglot πρόσφατα άνοιξε νέο καταστήμα στα Χανιά κάτι που, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, δείχνει ότι η αλυσίδα καλλυντικών συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1983 από τον Πολωνό Wojtek Inglot και θεωρείται πλέον μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον κλάδο των καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, έχει βρει σταθερές οπαδούς και στη χώρα μας.

Η εταιρεία προσφέρει καλλυντικά ευρωπαϊκής κατασκευής, σε value for money τιμές. Συμμετέχει ενεργά σε κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως,όπως στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας, αλλά και στη θεατρική και μουσική σκηνή του Broadway, ενώ μετρά συνεργασίες όπως αυτή με τη Jennifer Lopez

Με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και 560 πόλεις, η αλυσίδα Inglot πρωτοάνοιξε καταστήματα στην Ελλάδα το 2012. Στη Θεσσαλονίκη ήρθε τον Μάρτιο του 2018 και αγαπήθηκε αμέσως από τις καταναλώτριες.

Το πρώτο INGLOT άνοιξε στην Ελλάδα το 2012 από τον όμιλο Χυτήρογλου. Σήμερα το δίκτυο αριθμεί 13 καταστήματα σε Γλυφάδα, The Mall Athens, Χαλάνδρι, Metro Mall, Athens Heart Mall, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Λάρισα, Κόρινθο, Πειραιά, Ρόδο, Ρέθυμνο και συνεχίζει την ανάπτυξή του μέσω συνεργασιών franchise.