Skip to main content

Σε παραλία της Λάρισας κατάφερε να βγει ο αγνοούμενος ψαράς από τον Θερμαϊκό!

Ο 62χρονος ερασιτέχνης ψαροντουφεκάς κατάφερε μετά από 5 ημέρες αναζήτησης να βγει στην παραλία της Βελίκας με τη μικρή του βάρκα!

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 62χρονου ψαροντουφεκά από την περιοχή Σαχάρα στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο 62χρονος ερασιτέχνης αλιέας βγήκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Βελίκας με τη μικρή του βάρκα, παρασυρόμενος μάλλον από τον αέρα ή και τα θαλάσσια ρεύματα, όντας καλά στην υγεία του, αλλά εμφανώς ταλαιπωρημένος.

Στο σημείο  βρέθηκαν άνδρες του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγιάς για εξετάσεις.

Για την εξαφάνισή του είχαν ενημερωθεί και κινητοποιηθεί οι αρχές από τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Σκάλας Κατερίνης και για την περιοχή απέπλευσαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) και ένα αλιευτικό σκάφος.

Δείτε τι έγραψε σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αγιάς κ. Νίκος Ντάγκας: