Skip to main content

Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου θα πραγματοποιηθούν εργασίες

Δείτε αναλυτικά σε ποια σημεία του οδικού δικτύου θα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης καθ΄ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 και για δύο εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων, τεχνικές εργασίες καθώς και εργασίες κλαδέματος και κοπής αυτοφυούς βλάστησης σε όλο το μήκος της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν, όπου απαιτηθεί, με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας ενώ σε άλλα σημεία οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο έρεισμα.

Επίσης, το ιδιο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης –Σερρών και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με τον οικισμό της Λητής έως της έξοδο Δερβενίου καθώς και από τη διασταύρωση με την Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης -Καβάλας έως τον κόμβο της επιχείρησης “ΑΡΤΟΖΑ”. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας - τοποθέτησης νέων στηθαίων θα λάβουν χώρα από την Τρίτη 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 12 Μαρτίου επί της 30ής Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” στο ύψος της αερογέφυρας Ρυσίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Τέλος, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας ως εξής:

α) επί της δεξιάς οριογραμμής της Ενωτικής οδού Σίνδου – ΒΙΠΕ, από το ύψος του ΤΕΙ Σίνδου έως τη σιδηροδρομική γραμμή και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από την Τρίτη 09/03/21 έως και την Παρασκευή 12/03/21 ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ..

β) επί της δεξιάς οριογραμμής της Επαρχιακής Οδού 15 «Λαγκαδάς- Ρεντίνα», στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στο ύψος του Κολχικού, με αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα από την Τετάρτη 10/03/21 έως και την Παρασκευή 12/03/21 ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες με ώρα έναρξης στις 08.00 π.μ..