Skip to main content

Σε πρώτo πλάνο η ανάπτυξη στο νομό Καβάλας

Τις δράσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας αναλύει ο πρόεδρός του κ. Άγγελος Τσατσούλης.
Γράφει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, κ.Άγγελος Τσατσούλης

Ο Νομός Καβάλας
είναι ο ανατολικότερος της Μακεδονίας και διαθέτει τη δυναμική και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα προκειμένου να ενισχύσει και να υποστηρίξει κάθε μορφής δράση που θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση και στην περαιτέρω ανάπτυξη.

Η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του, τα θρησκευτικά του μονοπάτια, οι όμορφες ακτές, η ύπαρξη λιμανιών, το πλούσιο υπέδαφος, η Εγνατία Οδός και οι κάθετοι άξονες, ο συνδυασμός βουνού - θάλασσας, η γεω-στρατηγική του θέση, οι αρχαιολογικοί πόλοι έλξης, το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών τον καθιστούν αναπτυξιακό και ανταγωνιστικό σε ολόκληρη τη Βαλκανική.

Το Επιμελητήριο Καβάλας σε στενή επαφή και άμεση επικοινωνία με τα μέλη του καταγράφει τα προβλήματα και προβαίνει σε άμεσες δράσεις επίλυσης αυτών με ουσιαστικές και καίριες προτάσεις.

Δεν διστάζει να γίνει «δυσάρεστο» ή πιεστικό προκειμένου να διεκδικήσει αυτά που ανήκουν στο Νομό Καβάλας.

Δουλεύουμε εντατικά, συντονισμένα και υπεύθυνα για να κάνουμε το Νομό μας ανταγωνιστικό.

Βασιζόμαστε στις δυνάμεις μας δημιουργώντας τις αλλαγές και τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

Στηρίζουμε την κινητοποίηση, την αναδιάρθρωση και τον εκσυγχρονισμό του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού δεδομένου ότι αποτελεί τον κύριο μοχλό ανάπτυξης.

Το Επιμελητήριο Καβάλας προκειμένου να προβάλλει, να προωθήσει και να τονώσει την εξωστρέφεια του νομού και των επιχειρήσεων προβαίνει σε κατά μέτωπο επίθεση με την καθιέρωση της Έκθεσης του Επιμελητηρίου KAVALAEXPO σε θεσμό.

Έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο την πρόοδο της περιοχής θέτει την τελεσφόρηση της Έκθεσης KAVALA EXPO σε πρώτη προτεραιότητα όντας αποφασισμένο να ενισχύσει έναν θεσμό που πέραν από αναγκαίος για την προώθηση της επιχειρηματικότητας είναι αδιαμφισβήτητα και αναπτυξιακός.

Παράλληλα με οργανωμένες συμμετοχές των μελών του σε Διεθνείς Εκθέσεις στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, θεμελιώνει την εξωστρέφεια ενώ σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης επενδύει σε επιχειρηματικές αποστολές με στόχο την εύρεση νέων επιχειρηματικών συνεργατών και τη δημιουργία κερδοφόρων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας και τα 13.500 μέλη του συνεργαζόμαστε προκειμένου η ανάπτυξη στην Καβάλα να είναι διαρκής, ανεμπόδιστη χωρίς όρια και ημερομηνία λήξης.