Skip to main content

Σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια κατά του ν/σ για τα ΑΕΙ καλούν φοιτητές στο ΠΑΜΑΚ

Οι φοιτητές πρόκειται να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση την προσεχή Τρίτη, με στόχο να συντονίσουν τη δράση τους κατά του νομοσχεδίου.

Σε γενική συνέλευση καλούν φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στον αύλειο χώρο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, προκειμένου να οργανώσουν και να συντονίσουν τη δράση τους ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ.

Οι φοιτητές, όπως αναφέρουν σχετικά, εναντιώνονται στο νομοσχέδιο που φέρνει πανεπιστημιακή αστυνομία, πειθαρχικά και διαγραφές και διεκδικούν την επαναλειτουργία των σχολών και την αναβάθμιση των σπουδών τους.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούν κάθε φοιτητή και φοιτήτρια του ΠΑΜΑΚ να συμμετέχει στη γενική συνέλευση. «Οι ίδιοι οι φοιτητές να πάρουν τον λόγο για τις σπουδές και το μέλλον τους» σημειώνουν χαρακτηριστικά. Επίσης καλούν τους φοιτητές του ΠΑΜΑΚ να συμπορευθούν με τις αποφάσεις που έχουν πάρει οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του ΑΠΘ, συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια της Τετάρτης και της Πέμπτης στις 17.30 και στις 13.00, αντίστοιχα, στο Άγαλμα Βενιζέλου.