Skip to main content

Σε συνεργασία προχωρούν Qatar Airways και TripAdvisor

Στόχος η προώθηση των Premium υπηρεσιών (business class), των προορισμών αναψυχής και τα διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες της Qatar Airways.

H Qatar Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, λανσάρει μια πολύ-επίπεδη καμπάνια τρίμηνης διάρκειας στο TripAdvisor, η οποία θα περιλαμβάνει πολλαπλές ενέργειες, διαφορετικές ιδέες και δημιουργικά, με σκοπό την προώθηση των Premium υπηρεσιών (business class), των προορισμών αναψυχής και τα διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες της Qatar Airways, όπως το Privilege Club, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τα σύγχρονα αεροδρόμια και τα Lounges που μπορούν να επισκεφτούν οι επιβάτες.

Η Qatar Airways διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 190 αεροσκαφών που εκτελούν πτήσεις σε περισσότερους από 150 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και το 2017 αναμένεται να προσθέσει περισσότερους εξωτικούς προορισμούς στο δίκτυό της, όπως οι Λουσάκα στη Ζάμπια, Λιμπρεβίλ στη Γκαμπόν και Ντουάλα στο Καμερούν.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία αξιοποιεί την πρόσφατη αποκλειστική διαφημιστική συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Thinkdigital και του TripAdvisor, για να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της απευθείας στους Έλληνες ταξιδιώτες.

Το TripAdvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, δραστηριοποιείται σε 48 αγορές σε όλο τον κόσμο, με περίπου 340 εκατομμύρια μοναδικούς μηνιαίους επισκέπτες και καλύπτει πάνω από 6,5 εκατομμύρια καταλύματα, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες χρήσης τόσο σε περιβάλλον υπολογιστή, όσο και σε φορητές συσκευές και την αποκλειστική δυνατότητα στόχευσης συγκεκριμένων, κάθε φορά, κοινών.

Ο Γιώργος Φραγκάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Forestview σχολίασε επίσης: «Η συνεργασία με μια μεγάλη εταιρεία όπως η Qatar Airways και η δυνατότητα που μας δίνεται να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όλα τα πλεονεκτήματα του TripAdvisor, σε συνδυασμό με τη μεγάλη εξειδίκευση της Forestview, ήταν ένα προνόμιο και τιμή για εμάς. Είμαι βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα μας επιτρέψουν να εξελίξουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας».