Skip to main content

Σε τέλμα η Καστοριά.

Η Τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ποδοσφαιρική ομάδα της Καστοριάς ώθησε τον ΠΣΑΠ να εκδώσει ανακοίνωση σημειώνοντας τα εξής:
Απλήρωτοι παραμένουν οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, ενώ στην ΠΑΕ της μακεδονικής ομάδας συμβαίνουν τραγικά γεγονότα, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών.
 
"Από την αρχή της εφετινής σαιζόν οι συνάδελφοι μας δεν έχουν λάβει ούτε ευρώ για μισθούς και δόσεις συμβολαίων κι εδώ και 3 μήνες είναι κυριολεκτικά στο περιθώριο καθώς αντιμετωπίζονται με περίσσια αδιαφορία κι ανευθυνότητα.
Βρέθηκαν νηστικοί στο δρόμο αφού δεν έχουν καλυφθεί ούτε τα χρήματα που θα έπρεπε να δίδονται από τη διοίκηση της Καστοριάς για τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο και τη διατροφή τους σε εστιατόριο. Έτσι, ειδικά οι 15 από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που προέρχονται από άλλα μέρη, αναγκάσθηκαν εκ των πραγμάτων να αποχωρήσουν από την Καστοριά και να επιστρέψουν στα πατρικά σπίτια τους αφού δεν μπορούσαν να επιβιώσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες που προσβάλλουν βάναυσα την αξιοπρέπεια τους τόσο ως επαγγελματιών όσο ασφαλώς κι ως ανθρώπων που ανήκουν σε μία κοινωνία που υποτίθεται ότι αναγνωρίζει την τήρηση των συμφωνηθέντων και τον σεβασμό στις υποχρεώσεις ως αδιαπραγμάτευτο προαπαιτούμενο.
Ο Π.Σ.ΑΠ. έχει επανειλημμένα ζητήσει να τακτοποιούνται τα χρέη των ομάδων πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων και να μην επιτρέπονται μεταγραφές σε όσες οφείλουν", σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠ>