Skip to main content

Σε ΤΕΒΑ και συσσίτια διατέθηκαν προϊόντα της λαϊκής αγοράς Κοζάνης που ανεστάλη

Οι παραγωγοί και έμποροι θα αποζημιωθούν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τα προϊόντα τους τα οποία είναι ευπαθή.

Σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ, συσσίτια και άλλες δομές του νομού Κοζάνης μοιράστηκαν τα προϊόντα που προοριζόταν για την λαϊκή αγορά της Κοζάνης μετά και από την ανακοίνωση για αναστολή της λειτουργίας της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την πρωτοβουλία έλαβε  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης δεδομένου του προβλήματος που δημιουργήθηκε καθώς οι έμποροι και παραγωγοί της λαϊκής είχαν προμηθευτεί/συλλέξει τα προϊόντα τους και αποφάσισε τη διάθεση αυτών στους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ, στα συσσίτια Κοζάνης, Πτολεμαΐδας και Σιάτιστας και στο γηροκομείο Κοζάνης και σε άλλες δομές.

Οι παραγωγοί και έμποροι θα αποζημιωθούν από την Περιφέρεια για τα προϊόντα τους τα οποία είναι ευπαθή.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λευκόβρυσης και των συνεργείων καθαριότητας, καθώς επίσης και τη Δημοτική αστυνομία που φρόντισαν για την ομαλή προσέλευση των οχημάτων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να εκφράσουμε στον κ. Τζουμερκιώτη Γρηγόριο, Πρόεδρο της Κοινωφελούς επιχείρησης που φρόντισε για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας δίνοντας το παρόν καθ’ όλη τη διάρκεια και μέχρι την ολοκλήρωση αυτής. Τέλος, καθοριστική ήταν και η συμβολή των παραγωγών και πωλητών της λαϊκής αγοράς που εργάστηκαν σκληρά και αφιέρωσαν τον προσωπικό τους χρόνο για να βοηθήσουν», αναφέρει ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.