Skip to main content

Σε Βρασνά και Βαγιοχώρι ο Χήτας: Είδαμε ανθρώπους τρομαγμένους

Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε αισχρό το νομοσχέδιο για τη μετανάστευση, το οποίο ψηφίζεται την επόμενη εβδομάδα από το ελληνικό Κοινοβούλιο

Στα Βρασνά και το Βαγιοχώρι βρέθηκε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τι συμβαίνει στις δύο αυτές περιοχές, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν για την εγκατάσταση και άλλων προσφύγων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ενημέρωση, ο κ. Χήτας διαπίστωσε στο Βαγιοχώρι, ότι ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι είναι 40 οι μετανάστες στη δομή είναι πάνω από 800.

Στα Βρασνά οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης ο οποίος δήλωσε:

 «Στη σημερινή μας περιοδεία είδαμε ανθρώπους τρομαγμένους και ανήσυχους, να έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, να κάνουν σοβαρές καταγγελίες για πορνεία, εγκληματικότητα, έντονο αίσθημα ανασφάλειας με όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες που έχει μεταφέρει η ΝΔ στην ηπειρωτική χώρα».

Τέλος, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε αισχρό το νομοσχέδιο για τη μετανάστευση, το οποίο ψηφίζεται την επόμενη εβδομάδα από το ελληνικό Κοινοβούλιο, χαρακτηρίζοντάς το «κόλαφο» για τη χώρα. Όπως είπε ο κ. Χήτας, το νομοσχέδιο δεν πρέπει να περάσει.