Skip to main content

ΣΕΒΕ: Δίκτυο επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των Ελλήνων σε συνεργασία με το Σ.Α.Ε.

Ανοιχτή εκδήλωση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) σε συνεργασία με το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) στο πλαίσιο του «MONEY SHOW».
Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συνεργασία με τον επιχειρηματικό κόσμο του Απόδημου Ελληνισμού μοχλός για την ανάπτυξη της Εξωστρέφειας και της Ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων» διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) σε συνεργασία με το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), στο πλαίσιο του ετήσιου επιχειρηματικού γεγονότος «MONEY SHOW» στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση, που έχει ως στόχο να παρουσιάσει τους τρόπους συνεργασίας μεταξύ των Ελληνικών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων Ελλήνων που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο και πώς η ανταλλαγή τεχνογνωσίας μπορεί να οδηγήσει στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt, αίθουσα ΕΦΕΣΟΣ Ι & ΙΙ, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009.

Στην εκδήλωση, την οποία θα χαιρετήσει ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης,  ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Βασίλειος Θωμαΐδης θα παρουσιάσει την πρόταση του ΣΕΒΕ για την ανάπτυξη δικτύου επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ των Ελλήνων ανά τον κόσμο σε συνεργασία με το Σ.Α.Ε. Κύριος στόχος του εγχειρήματος είναι η επέκταση των προοπτικών συνεργασίας μεταξύ των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό και Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα.