Skip to main content

Σέλουκ: Η μετεγγραφή Τουρέ στον ΟΣΦΠ θα... στεναχώρησε τον Σαββίδη!

Ο ατζέντης του Ιβοριανού άσου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο πελάτης του επιστρέφει στο λιμάνι απορρίπτοντας προτάσεις ύψους 50 εκατ. ευρώ

Τους λόγους για τους οποίους ο Γιάγια Τουρέ επέλεξε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό απορρίπτοντας προτάσεις ύψους ακόμη και 50 εκατ. ευρώ ανέλυσε μιλώντας στη ρωσική ιστοσελίδα «sport24.ru», ο Ντμίτρι Σέλουκ.

Μάλιστα, ο γνωστός ατζέντης του Ιβοριανού άσου υπογράμμισε πως αυτή η μετεγγραφική κίνηση θα στεναχωρήσει τον ΠΑΟΚ και τους Σαββίδη-Λουτσέσκου καθώς οι Πειραιώτες θα καταφέρουν έτσι να γίνουν και πάλι δυνατοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Σέλουκ:

«Ήταν η ομάδα που έφτιαξε το όνομά του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ο Γιάγια ποτέ δεν ξέχασε την ευγένεια, την ζεστασιά και την αγάπη που αισθάνθηκε παίζοντας για τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε σε ένα από τα ποδοσφαιρικά του σπίτια.

Είχαμε αρκετές προσφορές και μάλιστα μια εξ αυτών έφτανε στα 50 εκατ.ευρώ για τρία χρόνια, όμως, ο Τουρέ βάζει οικογενειακούς λόγους πάνω από τα χρήματα.

Ήθελε να πάει σε μια ομάδα που να παίζει στο Champions League, αλλά δυστυχώς ο Ολυμπιακός φέτος θα βρίσκεται στο Europa League. Θέλει να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που πρέπει. Να είναι ηγέτης. Ο Ολυμπιακός θα γίνει ακόμα πιο δυνατός με τον Γιάγια και πιστεύω ότι έχει στεναχωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ καθώς θα κατάλαβαν πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός δυναμώνει ξανά.

Ο Τζενάρο Γκατούζο επικοινώνησε με τον Γιάγια για να του ευχηθεί καλή τύχη και η αλήθεια είναι θα τον ήθελε στη Μίλαν».