Skip to main content

Σεμινάριο αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης από τον ΣΒΕ - «Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας»

Στο σεμινάριο ξεναγός θα είναι ο Master Executive Coach, Δημήτρης Τσούχλος - Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας σε ένα διαφορετικό σεμινάριο.

Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας αποκαλύπτεται σε ένα πολύ διαφορετικό, και άκρως διαδραστικό σεμινάριο/ταξίδι με ξεναγό μας τον Master Executive Coach Δημήτρη Τσούχλο.

Όλες οι επιστήμες γύρω από τον άνθρωπο (βιολογία, ψυχολογία, ιατρική, νευροεπιστήμες, φαρμακολογία, φιλοσοφία, κλπ) μπορεί να διαφωνούν μεταξύ τους σε πολλά, συμφωνούν όμως όλες ως προς ένα. Πώς ο τρόπος που βλέπω τον εαυτό μου και οι ιστορίες που διηγούμαι εγώ για μένα, αποτελούν έναν από τους πλέον καθοριστικούς παράγοντες τόσο για την επιτυχία μου όσο και για την ευτυχία μου (ότι ορισμό και αν έχω δώσει σε αυτές τις δυο πολυσυζητημένες έννοιες).

Σε αυτήν τη συνάντηση λοιπόν θα κάνουμε μαζί ένα ταξίδι όπου θα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τον ...εαυτό μας. «Θα θυμηθούμε κάποιους από τους σημαντικότερους σταθμούς της ως τώρα πορείας μας, και θα χαράξουμε τη ρότα μας για το αύριο που θέλουμε (και αξίζουμε). Θα δημιουργήσουμε ένα νέο αφήγημα που όχι μόνο θα μας υποστηρίζει στο να γίνουμε καλύτεροι αλλά στην ουσία θα μας προ(σ)καλεί να γίνουμε αυτό που ο Αριστοτέλης ονόμαζε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας», αναφέρεται στο δελτίο.

Το ταξίδι αυτό σας υποσχόμαστε πως θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα που έχετε κάνει, και θα μας βοηθήσει στο να αποκτήσουμε ένα ευρύτερο νόημα/σκοπό σε ότι κάνουμε και σε ότι επιδιώκουμε αλλά και μια μεγαλύτερη δύναμη/ώθηση στο να τα πετύχουμε.

Λίγα λόγια για τον ξεναγό:

Για πάνω από 25 χρόνια ο Δημήτρης Τσούχλος ζούσε μια "διπλή ζωή". Στη μια, ως Διευθυντικό C-suite στέλεχος σε πρωταγωνιστικές εταιρίες στο χώρο της διαφήμισης και της τηλεόρασης, ήταν δυναμικός, ανταγωνιστικός, εστιασμένος στους στόχους και τα αποτελέσματα. Στην άλλη, ως συντονιστής ομάδων σε χώρους εκπαίδευσης και θεραπείας, ήταν υποστηρικτικός, υπομονετικός, εστιασμένος στις σχέσεις και τον άνθρωπο. Θεωρώντας αυτά τα δυο υλικά, τα 'σκληρά' και τα 'μαλακά,' εντελώς ασύμβατα μεταξύ τους, κρατούσε τις δυο του αυτές ιδιότητες εντελώς ξεχωριστές. Μέχρι που ανακάλυψε ότι αυτά τα δυο συστατικά είναι όχι μόνο αλληλένδετα αλλά και απολύτως αλληλοσυμπληρωματικά και Συνδυάζοντας τα πλέον ως Executive Coach & Organizational Developer, ενδυναμώνει Ανθρώπους, Ομάδες και ολόκληρους Οργανισμούς και τους υποστηρίζει στο να θέτουν, να πραγματώνουν και πολλές φορές να ξεπερνούν τολμηρούς ατομικούς και συλλογικούς στόχους, ανεξαρτήτως συνθηκών και δυσκολιών. Και παράλληλα, αλλά εξίσου σημαντικό, να χαίρονται το ταξίδι.
Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί ως Executive Coach & Organizational Developer με πολλούς ανθρώπους από κορυφαίους Οργανισμούς όπως οι AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, AIA (Athens International Airport), ASTRA-ZENECA, BAYER, ΒΙΟΙΑΤRIKI, CHB, COSMOTE, EUNICE Energy Group, EUROBANK, GERMANOS, HFSF, INTERAMERICAN, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, LATSCO, ΜΑΚΙΟS Logistics, MSD, ΝΝ, NOVARTIS, PFIZER, P&>, PEPSICO, SEB, TELEPERFORMANCE, TITAN, PIREAUS BANK, VOLVO HELLAS, VW GROUP.

 Κόστος: 100 € (πλέον ΦΠΑ 24%)

Για την εγγραφή σας στο σεμινάριο, παρακαλούμε πατήστε εδώ