Skip to main content

Σεμινάριο από τον «γκουρού» τον διαπραγματεύσεων στη Θεσσαλονίκη

Το σεμινάριο με τίτλο «Αποτελεσματικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης» θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στις 9 Δεκεμβρίου.

Σεμινάριο για όλα τα μέλη του που θέλουν να ενημερωθούν για τις τεχνικές διαπραγμάτευσης διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής «Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων» του Διοικητικού του Συμβουλίου.
 
Η επιτροπή επέλεξε το θέμα αυτό καθώς έκρινε ότι η διαπραγμάτευση, σε κάθε της εφαρμογή αποτελεί εξαιρετικά σημαντική διεργασία για κάθε επιχείρηση, καθώς αφορά όχι μόνο τις πωλήσεις και την εσωτερική οργάνωση της αλλά και τους προμηθευτές και συνεργάτες της.
 
Το σεμινάριο, που έχει τίτλο «Αποτελεσματικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης» θα κάνει ο διεθνούς φήμης Διαπραγματευτής και Εκπαιδευτής Διαπραγματεύσεων Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ειδικά γι' αυτό.
 
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό.
 
Το σεμινάριο θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. – 9 μ.μ. στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» των εγκαταστάσεων του Ε.Ε.Θ. (Αριστοτέλους 27 – Α' Όροφος).