Skip to main content

Σεμινάριο εμψύχωσης ομάδας στη ΧΑΝΘ στις 8 και 9 Δεκεμβρίου

Το σεμινάριο, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το National Open College Network της Αγγλίας, αποτελείται από 2 κύκλους και απευθύνεται σε εμψυχωτές κα

Tο Εργαστήρι παιχνιδιού by Εμψύχωσις - Βιωματική Εκπαίδευση Ενηλίκων και η Frosso Beneti θα είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη, μετά την επιτυχία των τελευταίων διοργανώσεων.

Το σεμινάριο, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το National Open College Network της Αγγλίας, αποτελείται από δύο κύκλους και απευθύνεται σε εμψυχωτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, παιδαγωγούς, θεραπευτές, γονείς, σε όσους ασχολούνται με ομάδες και θέλουν να ενσωματώσουν το θεατρικό παιχνίδι στο δικό τους γνωστικό αντικείμενο αλλά και όσους, ανεξάρτητα απ' το επαγγελματική τους δραστηριότητα, θέλουν να εκφραστούν και να παίξουν.

Ο α' κύκλος θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9/12/18 και είναι βιωματικός.
«Σχεδιασμένος έτσι ώστε να μάθουμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα, να μάθουμε να παρατηρούμε, να αξιοποιούμε τα ερεθίσματα, να αναπτύσσουμε τη φαντασία και την έκφραση. Μας αποκαλύπτει και μας συμφιλιώνει με τις διαφορετικές πλευρές της προσωπικότητάς μας, καλλιεργώντας το χιούμορ και, ευρύτερα, τη συναισθηματική μας νοημοσύνη. Μας εξοικειώνει με τα μυστικά της γλώσσας του σώματος, μας μαθαίνει να δομούμε και να αποδομούμε τους ρόλους & την εικόνας μας, να κατανοούμε τον εαυτό μας & τους άλλους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο β' κύκλος που θα ακολουθήσει, στις 26 & 27/01/19 απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την εμψύχωση στα πλαίσια της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Στοχεύει στην εκμάθηση συγκεκριμένων τεχνικών εμψύχωσης με σκοπό τον επιτυχημένο συντονισμό ομάδας», καταλήγει.

Η συμμετοχή και στους δύο κύκλους, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τη Βρετανική Πιστοποίηση Team Animator από τον Βρετανικό φορέα NOCN (National Open College Network), αναγνωρισμένο σε 25 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διάρκεια α' κύκλου: 14 ώρες
Ώρες σεμιναρίου: 11.00-18.00
Κόστος σεμιναρίου: 140 €

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, απαιτείται προκράτηση θέσης έως τις 29/11.
Για περισσότερες πληροφορίες & κρατήσεις: 210-8259289.