Skip to main content

Σεμινάριο «Essential Leadership Skills In Tech Era» για γυναίκες

Πρωταρχικό μέλημα για τον επιχειρηματικό οργανισμό ICC Women Hellas είναι η κάθε γυναίκα να τίθεται στο κέντρο κάθε επιδίωξης, αναφέρει το cluster.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 10:30-12:00 τo cluster Εκπαίδευσης - Πληροφορικής - Νέες Τεχνολογίες, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο για τα μέλη του ICC Women Hellas με θέμα "Essential Leadership Skills In Tech Era".

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η τεχνολογία έχει αλλάξει το τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις, η ηγεσία απαιτεί τον ίδιο μετασχηματισμό και πρέπει να προσαρμοστεί  και να καλλιεργήσει  δεξιότητες προκειμένου να πετύχει και στην ψηφιακή εποχή.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Πρωταρχικό μέλημα για τον επιχειρηματικό οργανισμό ICC Women Hellas είναι η κάθε γυναίκα να τίθεται στο κέντρο κάθε επιδίωξης και να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, τo cluster Εκπαίδευσης - Πληροφορικής - Νέες Τεχνολογίες,  με συνέπεια στις αρχές τις γνώσεις, την προσφορά και το ήθος, αναδεικνύεται  σε φωτεινό οδοδείκτη επαγγελματικής και κοινωνικής δραστηριοποίησης, σε πυξίδα πνευματικής και ιδεολογικής ενδυνάμωσης. Η Αλεξάνδρα Καλύβα, η Ελπίδα Κόκκοτα και η Πένυ Σκαρπέτα με αίσθημα ευθύνης, εμπιστοσύνης και ασφάλειας αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των γυναικών μελών του.

«Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες εκπαίδευσης στην τεχνολογία σκοπεύουμε οι γυναίκες επιχειρηματίες να λαμβάνουν επαγγελματική κατάρτιση που τις βοηθάει να διαδραματίσουν τον ρόλο τους υπεύθυνα στη ζωή τους αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, διεκδικώντας  μια επιτυχημένη σταδιοδρομία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η τεχνολογία  δίνει τη δυνατότητα της άμεσης πρόσβασης στην πληροφόρηση, αίρει τους χωροχρονικούς περιορισμούς, προβάλλει τις επιχειρήσεις στην παγκόσμια αγορά αυξάνοντας έτσι τη φήμη και το πελατολόγιο. Ο τρόπος λειτουργίας των επιχειρήσεων βελτιστοποιείται και διευκολύνονται συνεργασίες με άλλους κλάδους, οπότε και επέρχεται η ευρύτερη επαγγελματική και κοινωνική ανέλιξη», προσθέτει.

«Οι γυναίκες μας μετά την κατάρτιση τους γίνονται "ενεργοί πολίτες" του κόσμου, δεδομένου ότι η κοινωνία μας, μέσω της τεχνολογίας έχει μεταμορφωθεί σε ένα "πλανητικό χωριό"», τονίζει το cluster.

To cluster Εκπαίδευσης - Πληροφορικής - Νέες Τεχνολογίες, προτείνει μια σειρά εκπαιδευτικών διαδικτυακών σεμιναρίων με σκοπό να εξοπλίσουν τις συμμετέχουσες με βασικές γενικές αλλά και νέες ειδικές γνώσεις και εργαλεία προκειμένου να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, ανεξαρτήτως βαθμίδων εκπαίδευσης και εξοικείωσης, συνολικής διάρκειας των 3 έως 4 ωρών. Τα σεμινάρια παρουσιάζουν ένα θεωρητικό υπόβαθρο της εκάστοτε θεματολογίας, προτείνουν ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες εξάσκησης και εξοικείωσης, αφήνοντας ταυτόχρονα χώρο για συζήτηση και ερωτήσεις μεταξύ συμμετεχόντων και εκπαιδευτών.

Εδώ μπορείτε να δηλώσετε ποια σεμινάρια σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε.