Skip to main content

Σεμινάριο για δημοσιογράφους με θέμα τις ευρωεκλογές στις 30 Οκτωβρίου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της πόλης την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στις 11.00 πμ. Θα μιλήσουν οι Καϊλή και Ζαριανόπουλος.

Σεμινάριο για την ενημέρωση των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης σχετικά με τις θεσμικές ενημερωτικές δράσεις ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών 2019, διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct - ΚΕ∆ΗΘ, με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ∆ημαρχείο της πόλης την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στις 11.00 πμ. ενώ η ώρα προσέλευσης είναι στις 10.30. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο ∆ήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Για το πολιτικό διακύβευμα των ευρωπαϊκών εκλογών μαγνητοσκοπημένο μήνυμα θα στείλει ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ, ∆ημήτρης Παπαδημούλης και θα μιλήσουν οι ευρωβουλευτές Εύα Καϊλή και Σωτήρης Ζαριανόπουλος. Τις δράσεις της προεκλογικής εκστρατείας θα παρουσιάσουν το Γραφείο του ΕΚ και η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα.

Για την κάλυψη των Ευρωπαϊκών εκλογών από τα ΜΜΕ θα μιλήσει ο καθηγητής του Τμήματος ∆ημοσιογραφίας του ΑΠΘ, Χρήστος Φραγκονικολόπουλος.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.