Skip to main content

Σεμινάριο για τη startup GRek.Addict από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Στο σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 30/11, θα παρουσιαστεί η start up που «ανέδειξε το experience κομμάτι του ελληνικού τουρισμού».

Σεμινάριο με θέμα «Starting up in SKG with GRek.Addict : η start up που ανέδειξε το experience κομμάτι του ελληνικού τουρισμού» διοργανώνει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στις 15:00. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Α2 του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης [Ελ. Βενιζέλου 14 & Τσιμισκή].

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κ. Σουζάνα Θεοδωρίδου, Co-founder και General Manager της Grekaddict, η οποία θα παρουσιάσει το επιτυχημένο παράδειγμα της start up που ανέδειξε το experience κομμάτι του ελληνικού τουρισμού. H GREKaddict.com είναι μια startup στον χώρο του τουρισμού με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που έχει ως στόχο την παροχή υψηλών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των ταξιδιωτικών εμπειριών και την προώθηση των προσφερόμενων τουριστικών δραστηριοτήτων για τον επισκέπτη στη Βόρεια Ελλάδα.  Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι η στήριξη και η ανάδειξη των μικρών τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων που μέχρι τώρα δεν είχαν είτε την γνώση, είτε τα μέσα είτε ακόμα και την δύναμη να βγουν σε νέες αγορές και να επωφεληθούν από αυτές.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους Τουριστικών, Πληροφορικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων, καθώς και σε εξωτερικούς συμμετέχοντες. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται η κράτηση θέσεων.

Πληροφορίες - Κρατήσεις Θέσεων:

κ. Μουχταρόπουλος Α., amouht@mitropolitiko.edu.gr, T 2310 241010

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Βρετανικής Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.  Διαθέτει 10 Σχολές και προσφέρει 58 αναγνωρισμένα bachelors και masters, σε συνεργασία με 5 διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια.  Τα προγράμματα σπουδών παρέχονται στα υπερσύγχρονα campuses 21.700 m² του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.  

Περισσότερες πληροφορίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο www.mitropolitiko.edu.gr